Snusk

Ja jag lever! =)
Jag har verkligen inte haft tid till att sitta framför datorn. Och egentligen har vi inte tillgång till nätet än. Väntar på att få det installerat.
 
Flytten för oss gick fort och smidigt. Men vår bytespartner var dessvärre sent ute. Hon höll fortfarande på att skruva ner möbler när vi kom med vårt flyttlass. Och någon flyttstädning var det inte frågan om. Det var så skitigt. Matrester och fett i hela köket, dammtussar stora som fotbollar, snuskigt badrum, fläckar och stänk på väggar och dörrar. Jimmy hittade könshår på toalettsitsen. Det är inte ok. Det finns en regel som säger att man lämnar sitt hem rent vid flytt. 

Skulle kunna fortsätta att berätta om allt äckel som hon lämnat kvar. Men så tråkigt ska vi inte ha det.

Visar några bilder som är tagna innan vi städade upp efter henne. De bilderna ska vi även skicka till bovärden.
 

 Bakom kylen.   Fläkten var full av snusk.
   Matrester på kökslådorna. Kylen är skitig och full av matrester. När vi ska lossa hyllor/fack så sitter de fastklistrade i matrester.

Hur har hon själv kunnat bo i det här?


Kommentarer
Postat av: Anonym

bläää

2009-02-08 @ 10:49:56
Postat av: Sooz

fan va snuskigt :( man blir jue fan bra irri över d där.. man ska jue fan lämna d städat o klart te nästa som flyttar in.. visst.. ja brukar alltid städa av ändå,även fast d redan e städat.. men gaaah.. hon hade jue inte gjort "grov" jobbet så att säga..

2009-03-02 @ 15:33:37
URL: http://raggarsooz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0