Julmiddag

Igår hade vi vår julmiddag med jobbet. Den här gången bjöd vi med våra kära män. Vi bjöd över "folket" på fördrink hemma hos oss. Öl, vin och cider, lite chips och kalamataoliver så var vi igång. Tiden gick fort och vi fick skynda oss till tunnelbanan som tog oss till S:t Eriksplan. En promenad i kylan och så var vi framme vid Fondeuboden. Vi fick vänta på bord men blev bjudna på mousserat vin under väntan. Det är så himla god mat där. Så mysigt och trevligt att sitta där och "laga" sin egna mat. En halvtimme innan midnatt lämnade vi restaurangen och begav oss hem. Ruskigt kallt ute men så otroligt mysigt med all snö.

Nu har min lille prins kommit hem. Kan inte sluta pussa på denna lilla varelse. Mamma har saknat dig! Han har tillsammans med sin kusin Julia sovit hemma hos moster Emelie och Rogge. Dom har haft det jättebra. Stackars Emelie och Rogge som fått sova dåligt pga Emils nattliga skrik. Nu dröjer det nog innan de får egna bebistankar *hihi*. 

Nu ska jag bädda ner Emil i sin sovsäck han fick av sin mormor i födelsedagspresent (Tack!) och köra ut han på balkongen.

Ha en bra lördag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0